El Periódico, 25 de enero del 2024

Una carta de Bonaventura Subiela

Vaig veure la gala de celebració dels 40 anys d'inici de les emissions de TV3. Tot i que va ser molt entranyable, vaig trobar absències importants de persones que han contribuït al creixement i prestigi d'aquest mitjà públic català. Per mi, una d'aquestes persones va ser Julia Otero. Cap esment a la persona, com tampoc als programes que va fer a TV3.

No m'agradaria pensar que per TV3, ara 3Cat, i antigament La Nostra, aquesta absència hagi estat perquè consideren que Júlia Otero no és "dels nostres". Segur que ha estat un oblit involuntari.


Traducción al español:

Vi la Gala de TV3 de celebración de los 40 años del inicio de sus emisiones. Aún siendo un programa muy entrañable, encontré a faltar ausencias u "olvidos" importantes de personas que han contribuido al crecimiento y prestigio de esta cadena pública catalana .Una de estas personas "olvidadas" fue Julia Otero. Ninguna mención a su persona o programas realizados.

No quisiera pensar que para TV3, ahora 3Cat, anteriormente "la nostra" (la nuestra), estas ausencias fueron porque consideren que Julia Otero no es "dels nostres" (de los nuestros). Seguro que ha sido un "olvido" involuntario.

Ventura Subiela Arqués

 


Política de Privacidad Política de Cookies © 1998-2024 juliaotero.net