VilaWeb, 19 de enero de 2001

Els periodistes Enric Juliana, de 'La Vanguardia', i Júlia Otero, de TV3, seran dos dels guardonats amb els Premis Ciutat de Badalona de Comunicació, que s'entregaran dimecres que ve dia 24 en un acte que se celebrarà al Teatre Zorrilla. El premi Joan Vidal al comunicador local recaurà en Juliana, mentre que el Ciutat de Badalona al comunicador a nivell general serà per a Otero.

Els Premis Ciutat de Badalona de Comunicació suposen la recuperació dels antics premis de Ràdio Ciutat de Badalona i es concedeixen a persones o organitzacions que s'hagin distingit durant l'any en temes de societat, cultura o esport. També s'entreguen dos premis especials a dos comunicadors, que són els que han recaigut en Juliana i Otero.

En l'apartat social, els finalistes són la Fundació Pere Closa, la Marató contra el Càncer de Badalona i l'hospital Can Ruti per la investigació de la sida. Quant a la cultura, els finalistes són Dracs Arts Contemporànies, Edicions Fet a Mà i B-Violet. Els nominats en l'apartat d'esport són el nedador Héctor López (medalla d'or en els últims Jocs Paralímpics), l'equip de futbol sala de Coinre (medalla d'or en els Special Olimpics) i el futbolista Jordi Ferrón (medalla de plata en els Jocs de Sidney).

El lliurament dels Premis Ciutat de Badalona de Comunicació serà el primer acte organitzat amb motiu de la celebració del XX aniversari de l'emissora municipal Ràdio Ciutat de Badalona. Altres activitats previstes són la VII mostra de Pop Rock, l'edició d'un CD i d'un llibre i el I Festival Internacional de Filmets de Badalona, que suposa la recuperació de l'històric Certamen Internacional de Curtmetratges i Vídeo de la ciutat.


Política de Privacidad Política de Cookies © 1998-2024 juliaotero.net