Diario Avui, 27 de septiembre de 2003

Artículo original en catalán

Eva Piquer

Un 67% de los hombres norteamericanos van por el mundo con slips bajo los pantalones, un 27% se apuntan a la moda de los boxers, y un 6% se ahorran el dilema porque optan directamente por prescindir de la ropa interior y no llevan calzoncillos de ninguna clase.

Aquí, en cambio, se invierte la balanza: los boxers representan el 70% de las ventas totales de calzoncillos. También va en aumento la demanda de tangas masculinos: los fabricantes prevén que esta pieza minimalista arañará cada vez más cuota de mercado, de la misma manera que los tangas femeninos ya se han hecho un lugar en cualquier armario. Pero la verdadera revolución llegará con los calzoncillos bronceadores y los calzoncillos que ayudarán a perder peso, si hemos de hacer caso de lo que nos explicaron en La columna mientras asistíamos a un desfile de modelos en ropa íntima, comentado en directo por Judit Mascó y Julia Otero.

Como buen americano, Bill Clinton prefiere los slips, que se agarran a la piel y sostienen mejor. Josep Cuní (que regresó ayer a TV3 con el programa Cosas que pasan) confirma la estadística catalana y apuesta por los boxers: el jueves llevaba unos blancos con una raya amarilla.

No, Cuní no desfiló en calzoncillos, pero lo primero que hizo en cuanto se sentó en la chaise longue fue confesar sus gustos en materia de ropa interior. Una manera distendida de romper el hielo, antes de abordar temas más comprometidos. Julia Otero insistió en preguntarle por qué esta temporada no podremos escucharlo en ninguna emisora de radio. El comunicador habló bastante claro: "A veces tienes la sensación que has dejado de pasear por un parque o por un jardín y que estás en medio de una selva. Si no llevas salacot y machete, si no llevas nada que te permita continuar abriéndote paso por esta selva espesa, difícil, cargada de depredadores, lo más normal es que digas: escucha, mi viaje era otro".

Son cosas que pasan en una jungla urbana donde los Tarzanes llevan boxers, slips o tangas.


Artículo original en catalán:

Calçotets

Eva Piquer

Un 67% dels homes nord-americans van pel món amb eslips sota els pantalons, un 27% s'apunten a la moda dels boxers, i un 6% s'estalvien el dilema perquè opten directament per prescindir de la roba interior i no porten calçotets de cap mena.

Aquí, en canvi, s'inverteix la balança: els boxers representen el 70% de les vendes totals de calçotets. També va en augment la demanda de tangues masculins: els fabricants preveuen que aquesta peça minimalista esgarraparà cada cop més quota de mercat, de la mateixa manera que els tangues femenins ja s'han fet un lloc a qualsevol armari. Però la veritable revolució arribarà amb els calçotets bronzejadors i els calçotets que ajudaran a perdre pes, si hem de fer cas del que ens van explicar a La columna mentre assistíem a una desfilada de models en roba íntima, comentada en directe per Judit Mascó i Júlia Otero.

Com a bon americà, Bill Clinton prefereix els eslips, que s'arrapen a la pell i sostenen millor. Josep Cuní (que va tornar ahir a TV3 amb el programa Coses que passen) confirma l'estadística catalana i aposta pels boxers: dijous en duia uns de blancs amb una ratlleta groga.

No, Cuní no va desfilar en calçotets, però el primer que va fer així que va seure a la chaise longue va ser confessar els seus gustos en matèria de roba interior. Una manera distesa de trencar el gel, abans d'abordar temes més compromesos. Júlia Otero va insistir a demanar-li per què aquesta temporada no podrem sentir-lo a cap emissora de ràdio. El comunicador va parlar prou clar: "A vegades tens la sensació que has deixat de passejar per un parc o per un jardí i que ets al mig d'una selva. Si no portes salacot i matxet, si no portes res que et permeti continuar obrint-te pas per aquesta selva espessa, difícil, carregada de depredadors, el més normal és que diguis: escolti, el meu viatge era un altre".

Són coses que passen en una jungla urbana on els Tarzans porten boxers, eslips o tangues.


Política de Privacidad Política de Cookies © 1998-2024 juliaotero.net